Wednesday, May 5, 2010

Bank-Bank Boom!



Bank Islam, Bank CiMB Islamic, dgn Tabung Haji


Siapa yang ada akaun dalam bank-bank atas ni??

Anda disyorkan.Aku ada semua akaun ni tapi CIMB belum convert jadi CIMB Islamic..






Jom kite reramai bukak akaun ni..Peace!






P/s ; Sebenarnya ada 17 Perbankan Islam di Malaysia..

11 comments:

Frodo Baggins said...

oiiittt idoooppp lagi???
mana lu hilang?
ingan dah jadik jin kepala konceng!


motif entry ni?
nak promo cimb ke?
wakakakkaka


>>___<<

meorazor said...

hidop sehat walafiat..
cuma tggi dah tambah 2cm kot..haha!

gua g bertapa carik serangga wehh..

motif??
haa..
lu kena bukak la dulu beb!

(pancing2)..heheh

green said...

eyypp :)

intan.dayana said...

hah! jd agent perbankan pulak ke skang ni? ngeeee!

meorazor said...

agent dlm sepi..haha

ape persamaan dlm 3bank ats tu..

sistem bank utk org islam..

Redbloodsnow said...

Zie dlm planning nk buka account CIMB bank. leh nnti senang nk byr hutang ptptn secara on9 :P

meorazor said...

yuppp..

igt yerk cimb islamic bank.
bkan cimb biasa..yg kaler hijau tu..

takde riba.heheh..

intan.dayana said...

Owh.agent dlm sepi pulak kan..yg bank2 islamic ni mmg khas untuk Org Islam je eh?untuk Org2 kapir tidak d Open kan kan?

meorazor said...

boleh jugak rasenyer..sistem berasaskan islam

msti la yg nonmuslim tu tanak kan..

tadek riba..tak dpt duit lebih!hahaa..

intan.dayana said...

sure ke tade interest? aritu mcm buat research psal benda ni.rase mcm ade.tp sikit je la interest dea.but still,ade jugak kan~

meorazor said...

ada..
yg itu bukan riba.
keuntungan dr pelaburan berasaskan shariah..
2ssb xbyk kan..

for info,tabung haji lagik byk dr cimb islamic.

Post a Comment