Sunday, April 14, 2013

Buluh Dah Ade.Bila Nak Pacak.

Semua kelihatan runcing-runcing belaka..

Tapi tak kesampaian untuk meneruskan proses piling secara manual kampung.

Mana mahunya.Hari-hari sampei udoh kelam, badan pun pancit..

Cuaca pule asyik basah-basah aje malam kan..Pakai baju hujan mcm beriye la pule.

Perlukah subcon? Macam buat projek environment la pule.Ish..



Haaa..suh adik aku setup pun boleh kan.hahaa..Angah, sila tolong along kamuu.


P/s: anhelo pula rase..

6 comments:

Zue Sancer said...

Nak buat ape dengan buluh?ramadahan lambat lgi..pacak buluh tok gelombang biru ke =P ?

meorazor said...

Balek2 tadi dah terpacak depan rumah =) Tak sempat tanya sapa psg

Zue Sancer said...

update la blok en abang =>

meorazor said...

Bg idea plisss =)

Zue Sancer said...

buat la pasal hati lelaki =P tak puan buat pasal entry pose hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment