Thursday, February 4, 2010

Karutan Dari Tajuk Entri-Entri di Kala Lampau...


Peace!!

Bulan ramadhan muncul la pulak, kena prepare puase pertame ni. Aikk, UM Convocation 2009 lagi camne dgn predator teman yang ensem, kena pergi amik motor ekzos pom pom pomm cepat-cepat nak kemas barang fieldwork.Wahh, nak berbuka dah wehh!! Tak boleh jadik, aku kena balik kuale secepat mungkin nih. Eh, tapi aku tak try main meriam budak jiran sebelah lagik..Lantak lah, aku nak tgk hero-hero liverpool yang skor semalam..Spoil betol la, esok balik kl bas 2.30 petang pulak dah..


Hmm, kalau aku terbang sambil nyanyi lagu duniaku okey jugek yerk..Boleh singgah kat Giant Ipoh makan ayam golek yang lazat! Nyum2..heheh.Tambah ais kacang satu lagi..Perghh!! Walawehhh..Pesta panjut kat tepi sungai Perak laa,tema kerana buah durian pulak tu..Eh,budak2 mane mata bulat duduk tengah2 hujan lebat nie?? Laaa, band hujan dan the Strokes rupenyer..Vokalis the Strokes tiba2 menjerit lak, “Come on,just for fun!!” Cis, sebab geram aku suh kucing makan rumput sbb nak bagi feeling balik kampong..OK ker??


“Selamat berayer geng..Maaf zahir batin!!” , keluar dr mulut aku pas beraye sakan kat area KL. Tak ingat dah kat mane time tu. Member pulak cerita jumpa hantu raye kat rumah terbukak kat area jln Klang Lama..Seram sekejap. Lantas,aku teringat aku dah cukup 23taun akhirnyer.Hahah..Eh, ade paper Utusan lak sebelah.Hmm, ape berita arini? Org gila pon kaye wehh?The Strokes Junior dtg Malaysia??Ish, dapat loteri 1.57 billion??


Tipu betol la, baik aku pegi makan meggi kari terapung yg sejuk tadi dgn air mineral sungguh bermineral..Dah sempit2 duit ni kena carik tip-tips untuk org tersengkek bulan nie. Google jap la.. Ceh, apasal keluar petua-petua utk student tersengkek tersadung pulak nieh??! Alamak, ade Rock N Ride ke Port Dickson la bulan ni. Cis, Dizember ke Disember bulan ni?Konpius..


Aiiih, lebat bebenor hujan wehh, camne nak tengok hari juara nyanyi ke-24 weyhh! Hari ni 10.1.10 ker ke 10 Januari 2010.Kat mane la aku letak mainan di kala fieldwork, nak bawak pegi ride pembukaan Riders Malaya Community(RMC) 2010 ni..Hulaaahuuppp! Aku nak pg mission to Behrang ngn MRC Happy Hour Ride!! Yearrghh, emerging menjadik Valentino Rossi utk ride santai Royal Town Rock yang mmg rock santai wehh!! =)



4 comments:

intan.dayana said...

yabedabeduuuuuuuuuuuu!!! karutan kamu berjaya! tahniah! ngeee!

meorazor said...

hahaha..
kebosanan..
tanniah ajek?adiah tadek?

intan.dayana said...

nak adiah ek? tunggu beseday anda lah..nnt xsurprise pulak.ngeh3.

Frodo Baggins said...

tumpang tanya ~~
lu idoop lagi ke?
hahahhaha


>>____<<

Post a Comment