Thursday, December 10, 2009

Cis, Dizember ke Disember?


Check2.Rock-rock..

Try teka band aper??heheh.kalau betol,5 markah untuk anda..Hadiah tadek.



December,Disember atau Dizember ini merupakan bulan yang ditunggu2 oleh sume org, tak kira muda,separuh muda dan org tua jugek.

Apa yg best sebenarnyer bulan ni.Kalau kome perasan atau tak terperasan atau juge sengaja terlupa, bulan 12 menjadi pilihan utk aktiviti2 dan event2 bagi family,org bujang, couple serta kelab2 motor dan persatuan wanita dan lagi sewaktu dgnnye.




~Bersunat atau Berkhatan~

Bila bersunat jek bulan12. Apsal bukan bulan 4 ker..Cuti pertengahan tahun ke. Seminggu pun dah cukup dah pantang.Makan ikan bilis jek. Jgn pegi bedal peha ayam lak!Tp aku pun buat bln 12 jugak dulu.haha..



~Zoom2 Malaysia~

Hah.Ni yang best ni! Ni yg syok ni! Jalan2 dgn family..Dari gerik,pegi kelantan,teganu,cherating terus pegi genting.haha,Terbaik arr..Tp bulan12 mmg sesuai utk satu family meluangkan masa dan duit pun habis jugek.



~Kendurik Kawen~

Kendurik kawen = Bulan disember. Time2 bulan12 ni,mmg masyuk ar Persatuan Kompang Semalaysia, Satu kampung je dah 10kepala tempah.Perghh!! Best jugak kendurik kawen. Hari2 kita melantak nasik minyak wehh!



~Amek Lesen~

Sekolah2 memandu satu malaysia mengalami traffic jam yg teruk masa bln12 ni. heheh. Sape suruh amek ramai budak2 tu.Kan dah tak cukup kete ngn cikgu! Kena buat kelas malam lak nanti..




~Konvoi 3Hari 2Malam~

Hujung2 tahun ni mmg banyak konvoi2 jelajah malaysia bg kelab2 dan komuniti kereta atau motor. Siap ada BBQ lagik malam2..Ok.Sesape nak join konvoi motor ke JB pd 20hb ni contact aku yek. Ada 1tempat je lagik,bayar RM80 bagi kos penginapan dan mknan.




~Shopping Sampei Lebam~

Heheh.Golongan2 wanita dan gadis2 suka le bila dgr sales2 ni.Asal ada sales je shopping.Cis!
Pakainye tak pun.Asek nak membeli jek! Kalau tak ke Sogo, Midvalley,Ou,Sunway Pyramid, Mines,ape lagi ade..Mmg tak sah ye kome.Jgn marah ye gadis2 =)





P/s:
Teringat time aku bersunat dulu,kesan ubat bius dah abis.Aku makan ubat bius cpt sangat. Giliran 2nd last plak tu.Ciss!










16 comments:

oranglidi said...

weh, disember laaa..

KALAU ADA KONVOI LAGI AJAK LA WA WEHH.. NI GMAIL WA: mihwar89@gmail.com.

wa nak jugak test motor wa. heheeh..

intan.dayana said...

hahha! bab sOping sampai lebam tu paling best kOt.tp srOnOk membuat aktiviti tersebut bile ade duet lah kan.bile tade duet,sila duduk diyam2 mcm skang.hahha!

meorazor said...

orglidi~
yeke.camtu yek.

nnt aku roger2 la ko.
next ride g Balok,Pahang.
ader bran?haha

moto lu msti tiptop nieh..tahap ghost rider yek!

meorazor said...

intandayana~

shopping2.heheh.
kate ppuan..ala pinjam ler duit kat member2 =p

sales sampei ujung taun.
ade mase lagik nak kumpul duit.haha!

intan.dayana said...

marilah jd sugar daddy sebentar.abes sales kita Off.mahu? hahha!

crazy!

meorazor said...

crazy jugek!!!

hahaa..tidak mahu atau enggan mahu.

buatnyer sales xabeh2.pokai oden!

Cicadasx said...

Apahal ko mkn ubat bius?
Bukan tu doc enjek kat bende tu ke haha
:p

oranglidi said...

macam cilakak. tiptop pejadah. haha.. LC seken hand. bile weh??!!! bgtau tarikh. nk konpem.

meorazor said...

ayap~
haha.aku nyer tradisionalism sket.
tu pasal ler..pedih woo!!

orglidi nak konvoi~
haha!
wah Lcian jugek la nie!!
awal bulan januari 2010..
nnt aku cek blk tarikh..
3ari gak wehh

oranglidi said...

oK je kot kalau awal januari.

ape2 rojer gmail.

first time nk konvoi. sila tnjuk ajar. hehe

Redbloodsnow said...

harus ler bersunat time ujung² taun meor oiii. kalu di buatnya bulan 4 ker bulan 5 ke...x kene naya dak tuh terkangkang² jalan gi sekolah...hahahahaha

Super Nia Hana said...

huh..!!sakit tuhhh

myo said...

salam.. plese drop by yer..
kite sekapai weh..
http://termpouryuck.blogspot.com

empunya said...

salam...
ade masa singgah yer...
kite sekapai...

http://urusansripadukabaginda.blogspot.com

meorazor said...

orglidi~
sori busy sket bro.
ade ride ke behrang 16hb nieh.nn aku updatye

redbloodsnow~
heheh.x slah buat tgh2 taun kan..hahaa

superhana~
saket woooo~

myo ngn empunya~
tq singgah RTR bro.
atenyer sekapei ler kie wehhhhh!
haha

Frodo Baggins said...

yeop!!! happy new year bro ...
mende lidi semangat n ghairah x hengat!
wakakakkakaka


>>_________<<

Post a Comment